Assalamualaikum !

Hamba Allah

Melata di Bumi Allah Mencuba menjadi lebih Baik Menulis yang tak Terluah

Monday, 26 September 2016

Hello Bebeh !

Assalam fellows . After few years vanished myself in this blogger world . I think I will restart it again . To share with yalls my path to change myself into a better person .Urgh I mean the best person to our Lord (Allah) ,His Messenger(Muhammad) ,our Parents and of course our Deen In Sha Allah(may Allah bless).

Image result for solace scenery



Haaa bajet Mat Saleh pulak -,-“  Actually aku kekok sebab lama dah tak sentuh keyboard blog ni .
Ada tak yang tertanya-tanya sebab apa lama tak update ni ? (haha bajet macam ada orang kesah hang hidup ka mati)



Actually last updated aku menunjukkan yang aku sangat down dan di uji dengan tragis sekali (haha).Rasa tak layak dan hina nak sharing .




Btw, sekarang Allah dah tolong untuk aku keluar ujian tu. Alhamdulillah . Walaupun ada saki baki lagi bekas-bekas luka .


Aku sekarang berada di luar Malaysia (honestly I miss my Hometown).
Ok guys , got to go . By next aku akan sharing perjalanan nak menjadi lebih baik ya . //blink eyes//


Assalamualaikum . 

Image result for scenery
still searching the way to come back (straight path)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 comments:

Post a Comment

JOHN DOE
+123-456-789
Melbourne, Australia

SEND ME A MESSAGE